KPMG

Recherches associées: Avis sur KPMG | Offres d’emploi chez KPMG | Salaires chez KPMG | Avantages sociaux chez KPMG
      Entretiens chez KPMGEntretiens d’embauche pour Management Consulting Consultant chez KPMGEntretien chez KPMG

28 janv. 2018
      Vancouver, BC

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Management Consulting Consultant chez KPMG

18 janv. 2023
      Toronto, ON
      Entretien difficile

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez KPMG (Vancouver, BC) en janv. 2018

After resume screening, I was invited to the 1st round interview. There were about 8~10 of us. Behaviour questions (relatively easy)+ short verbal case for 1 round interview, takes about 45 mins. The 2nd round is a 2-hour case + presentation. Panel from colleagues for judges.

Why KPMG, Why MC, some process related questions

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez KPMG (Toronto, ON) en janv. 2023

Very nice, very smooth process. Two interviews, both of which are behavioral questions. The interviewers were very nice and provided helpful feedback after. Enjoyable experience. I was able to learn a lot from them.

Refer to an industry you have knowledge about: What is unique about the industry, and what makes a company successful in the industry?

24 oct. 2021

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 mois. J'ai passé un entretien chez KPMG en oct. 2021

I didn't get any game invitation after my resume submission, so not sure if it is a necessary step for all KPMG interview processes. However, I did get: 1 hour senior consultant interview + 2 hours case interview + 1 hour panel interview + 1 hour partner interview. All interviewers were extremely nice and friendly.

Why KPMG? Why consultant? Why this team? Why compsi (my major)