Accenture

Recherches associées: Avis sur Accenture | Offres d’emploi chez Accenture | Salaires chez Accenture | Avantages sociaux chez Accenture
      Entretiens chez AccentureEntretiens d’embauche pour Associate Software Engineer chez AccentureEntretien chez Accenture

5 juill. 2012
      Bengaluru

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Accenture (Bengaluru) en juin 2008

4 Rounds: 1. Written Exam -Easy 2. Group Discussion- Average 3. HR Interview-Average 4. Technical Interview-Easy

Why the potholes have circular opening?
      4 réponse(s)

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Associate Software Engineer chez Accenture

2 juin 2026
      Offre refusée

J'ai passé un entretien chez Accenture

After assessment, Interview is Initial screening only, nothing technical. Consists of common questions so you should practice. I think most candidates get the job. Overall a good experience and would recommend to others.

What was your Thesis about?

10 mai 2026
      Offre refusée

J'ai passé un entretien chez Accenture (Bengaluru)

Had long aptitude rounds followed by 3 coding questions. All were pretty easy. Followed by a 10 minute interview held online, not technical, just asked personal questions. The coding questions had web design (HTML & CSS), basic DSA (python, C# or java)

5 mai 2026
      Bengaluru

J'ai passé un entretien chez Accenture (Bengaluru)

Initial aptitude round will be there,once after clearing that round we will be moved to next technical round where we have to introduce ourselves About my project in engineering ,asked to describe it and my role in that Communication skills were checked