Unilever

Recherches associées: Avis sur Unilever | Offres d’emploi chez Unilever | Salaires chez Unilever | Avantages sociaux chez Unilever
      Entretiens chez UnileverEntretiens d’embauche pour Procurement chez UnileverEntretien chez Unilever

12 nov. 2023
      Tangerang
      Entretien difficile

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 mois. J'ai passé un entretien chez Unilever (Tangerang) en août 2023

Unilever's video interview involves recording and uploading your answers to pre-recorded questions. The interview will involve three short questions followed by a business case. You'll be asked to solve real-world problems using Unilever scenarios.

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Procurement chez Unilever

23 juill. 2024
      Hô-Chi-Minh-Ville
      Entretien difficile

J'ai postulé via la recommandation d'un employé. Le processus a pris 4 semaines. J'ai passé un entretien chez Unilever (Hô-Chi-Minh-Ville) en sept. 2023

1 round with HR 1 round with Direct reporting line 1 round with C-level It will be different depends on position, more C-levels if you apply to become Manager levels.

Role Motivation - Why have you applied for this role? What is the piece of work (Project) you have delivered that you are most proud of and why? How confortable are you analyzing data or What is the most data intensive (analytical piece of work you have done) What is the biggest moment of pressure you have had work-related? Final Questions - Why should we pick you? Where would you be an asset to the team? Candidate Question - Do you have any questions?

5 août 2024
      Mumbai

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 6 jours. J'ai passé un entretien chez Unilever (Mumbai) en sept. 2023

3 rounds of interview with talent acquisition team form company for telephonic round, telephonic round with the core team for intro & basic & Personal interview at the office with the manager.

Why should we hire you