Aller au contenuAller au pied de page
  • Emplois

Salaires et avantages
      Emplois
      Entretiens
      Entretiens
      Recherches associées: Avis sur Shell | Offres d’emploi chez Shell | Salaires chez Shell | Avantages sociaux chez Shell
      Entretiens chez ShellEntretiens d’embauche pour Financieel chez ShellEntretien chez Shell

Glassdoor

• Aide
      • Règles de la communauté
      • Conditions d'utilisation
      • Confidentialité et choix publicitaires
      • Ne pas vendre ni partager mes informations
      • Outil de consentement aux cookies

Travailler avec nous

Entretien pour Financieel

29 oct. 2014
      Candidat à l'entretien anonyme
      La Haye

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Financieel chez Shell

Entretien pour Financieel

Aucune offre
      Expérience positive
      Entretien difficile

Candidature

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 4 semaines. J'ai passé un entretien chez Shell (La Haye) en août 2012

Entretien

Ik solliciteerde online naar een stage. Toen kreeg ik twee dagen later een telefonisch interview en het ging heel goed. De meeste vragen gaan over mijn ervaring. HR vroeg naar mijn prestatie, of ik enige moeite had bij het bereiken van mijn doel, enz. Ze bleef maar vragen wat er meer is? Daarna ging ik naar een persoonlijk interview. Het ging vrij snel. Slechts ongeveer 30 min. Twee seniors vroeg me over mijn achtergrond, waarom ik Shell kies en wanneer ik kan afstuderen. Uiteindelijk kreeg ik de stage. Ik was echt niet in staat om die te doen vanwege mijn opleiding. Later boden ze me SDR aan. Hier kwam ik echter niet doorheen. Al met al, was het proces heel aangenaam.

Questions d'entretien [1]

Question 1

Geen moeilijke vragen.
      Répondre à cette question
      Entretien facile

Candidature

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Shell (La Haye) en janv. 2013

Entretien

Na online te hebben gesolliciteerd, kreeg ik binnen twee dagen een reactie van de personeelsafdeling dat ze wilden praten. Vanaf die dag duurde het bijna twee weken om in contact te komen en om een telefonisch interview te regelen met personeelszaken. Die persoon was heel aardig, het was eerder een simpel telefoontje dan een interview. De nadruk lag meer op kwaliteiten dan op ervaring (een beetje raar, aangezien kwaliteiten altijd op je CV staan…) Maar ik neem aan dat dit nou eenmaal de manier is hoe de afdeling Personeelszaken te werk gaat.

Questions d'entretien [1]

Question 1