Capgemini

Recherches associées: Avis sur Capgemini | Offres d’emploi chez Capgemini | Salaires chez Capgemini | Avantages sociaux chez Capgemini
      Entretiens chez CapgeminiEntretiens d’embauche pour Technical Manager chez CapgeminiEntretien chez Capgemini

21 avr. 2025
      Chennai

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Technical Manager chez Capgemini

28 nov. 2025
      Chennai
      Entretien difficile

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Capgemini (Chennai) en févr. 2025

Interview process are too agile and transparent with the expectation for the job profile. Interviews are happened on time without any delay or postponed. Screening of the candidates by the recruiters are top notch. Regular follow up with candidate during different levels of interviews by HR team is politely handled.

Since my designation is for Technical manager their questions are spot on regarding the roles and responsibilities which I have handled before and technical background on various domain of automotive.

J'ai passé un entretien chez Capgemini (Chennai)

Moderate and process oriented interview process. Their internal applications are outsourced but well maintained Structure. Their payscale is good. More basic pay. Some projects may have hectic work schedule. This is my interview experience about Capgemini India Pvt Ltd.

Career roadmap about for next five years

14 juin 2025

J'ai passé un entretien chez Capgemini

My interview process consists of two rounds of technical assessment, primarily focusing on Java, Spring Boot, and scenario-based problem-solving. Additionally, some questions cover cloud technologies. Following the technical evaluations, there is a final HR round to assess overall fit.

mostly java/springboot questions. some coding. also scenario based questions were there.