RBC

Recherches associées: Avis sur RBC | Offres d’emploi chez RBC | Salaires chez RBC | Avantages sociaux chez RBC
      Entretiens chez RBCEntretiens d’embauche pour Intermediate Developer (GAM) chez RBCEntretien chez RBC

Entretien pour Intermediate Developer (GAM)

21 févr. 2016
      Toronto, ON
      Offre refusée

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 semaines. J'ai passé un entretien chez RBC (Toronto, ON) en févr. 2016

Jan 21- Applied for the postion. Feb 4 - received request for Phone Interview Feb 9 - had phone Interview. Feb 10- Request for in-person interview Feb 17- In person interview with 2 developers and HR manager.

Phone Interview ---------------------- 1. what is your 2-5 year career goal. 2. what is your top strength. 3. what is one thing you do not like. 4. last C# code you wrote. Group/Panel Question ----------------------------- Lot of other questions were related to my current and previous work experience. e.g. describe you role as web developer etc but below are few more. 1. Can you tell us about your software development cycle 2. Tell me about you current job. 4. What is a pointer and how would you describe a pointer. 5. Describe 3-tier architecture. 6. What are key advantages of oop 7. Difference between Abstract class vs Interface 8. What is fixed income 9. What is role of assets manager. 10. What is your favorite programming language and why. 11. what is managed vs unmanged code. 12. what is advantage of mvc framework. Quiz ------ This was a 2-30 min quiz, but i was given over 1 hr to complete. The questions were book based and algorithmic questions. I would recommend doing a google search on C#, asp.net questions and you will get tons of sample question.But i am listing here few i recall. 1. Define JSON 2. What is advantage of using ORM 3. write method in C# to sort random number in ascending order. 4. write method to find longest string from array of strings. 5. top contibutors in web development community. etc... Good Luck!!