John Hancock

Fait partie de Manulife

Recherches associées: Avis sur John Hancock | Offres d’emploi chez John Hancock | Salaires chez John Hancock | Avantages sociaux chez John Hancock
      Entretiens chez John HancockEntretiens d’embauche pour Actuarial Assistant chez John HancockEntretien chez John Hancock

Entretien pour Actuarial Assistant

5 mai 2017
      Boston, MA

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Actuarial Assistant chez John Hancock

Entretien pour Actuarial Assistant

29 août 2018

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. J'ai passé un entretien chez John Hancock (Boston, MA) en avr. 2017

The process went for two weeks. And they declined me two weeks after, The total interview holding for 30 mins. It was a person to person interview. The HR pretty nice.

More about relevant experience. Like experience about my internship before or my intention to start my project.
      Réponse de John Hancock
      9y
      Thank you for sharing this review. We constantly strive for the best candidate experience, and we are happy to hear yours was a positive one!

J'ai postulé via la recommandation d'un employé. Le processus a pris 4 semaines. J'ai passé un entretien chez John Hancock en mars 2017

Saw posting on school's career site. Submitted application and got the interview approximately 3 weeks later. Only one round of interviews. Received official correspondence about 3 weeks after the interview.

How would you explain what an actuary is to a random person?
      Réponse de John Hancock
      7y
      Thank you for sharing your feedback. Congratulations on your accepted offer!