Booking.com

Fait partie de Booking Holdings

Recherches associées: Avis sur Booking.com | Offres d’emploi chez Booking.com | Salaires chez Booking.com | Avantages sociaux chez Booking.com
      Entretiens chez Booking.comEntretiens d’embauche pour Design Engineer chez Booking.comEntretien chez Booking.com

Entretien pour Design Engineer

30 août 2014
      Amsterdam

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Booking.com (Amsterdam) en janv. 2012

Ik ben begonnen als Guest Reviews Associate 2012 en toen was het sollicitatie proces zeer goed, ik weet niet hoe het nu is. Ik stuurde een sollicitatiebrief en CV, zorg ervoor dat ze allebei echt, echt goed zijn!!! Honderden mensen solliciteren bij Bookings en de recruiters scannen de cv's snel. Zorg dat het aantrekkelijk is. Toen werd ik uitgenodigd voor een telefonisch interview, heel simpel niets bijzonders. Zolang je je huiswerk doet over het bedrijf, kun je het prima. Tenslotte werd ik uitgenodigd voor een gesprek en het was met de twee teamleiders van het team. Sommige vragen van het interview waren een beetje uitdagend. Ze testten mijn flexibiliteit. We hadden het over mijn opleiding en verantwoordelijkheden en toen vroegen ze iets over mijn weekend ... Vergeet niet om de statistieken te controleren voordat je naar het interview gaat, bijvoorbeeld hoeveel hotels er beschikbaar zijn, hoeveel beoordelingen, hoeveel mensen gebruik maken van de website, etc. de cultuur er is nogal informeel, zodat je het pak en stropdas kan overslaan! Smart casual kleding is prima.

Hoeveel reviews van gasten hebben we op de website?