Allstate

Recherches associées: Avis sur Allstate | Offres d’emploi chez Allstate | Salaires chez Allstate | Avantages sociaux chez Allstate
      Entretiens chez AllstateEntretiens d’embauche pour Field Auto Technical Adjuster chez AllstateEntretien chez Allstate

Entretien pour Field Auto Technical Adjuster

23 févr. 2015

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 semaines. J'ai passé un entretien chez Allstate en janv. 2015

First was a brief phone interview, followed by the online assessment then received a phone call for a 2:1 interview. The hiring manager called me two days after and told me to expect a phone call from a recruiter with an official offer. Am now waiting on background check and drug test results to come back. Anybody know how long that takes....been almost a week!

Scenarios

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Field Auto Technical Adjuster chez Allstate

Entretien pour Field Auto Technical Adjuster

8 oct. 2014

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 semaines. J'ai passé un entretien chez Allstate en oct. 2014

Filled out online application, a week later I received email to set up phone interview, about a week later I got a call from a recruiter for the phone interview

Just asked about what was on my resume and had to explain how my previous experience would fit into the job