Allstate

Recherches associées: Avis sur Allstate | Offres d’emploi chez Allstate | Salaires chez Allstate | Avantages sociaux chez Allstate
      Entretiens chez AllstateEntretiens d’embauche pour Insurance Sales Agent chez AllstateEntretien chez Allstate

18 oct. 2018
      Rock Hill, SC

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Allstate (Rock Hill, SC) en juill. 2018

Phone interview to start, in person interview, offered the job in an email same day. I had to get licensed in my state for property and causality producer. After that started about 2 weeks later.

Why should we hire you?

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Insurance Sales Agent chez Allstate

14 déc. 2023

Phone interview one on one directly with the interviewer. Would not recommend interviewer clearly violated religious rights and clearly didn’t like religion and made noise about it and didn’t consider. Run from this employer

What do you do during the week?

14 déc. 2022
      Ocala, FL

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Allstate (Ocala, FL)

I had an interview a week ago. The lady told me that they were going to let me know if I was selected or not for the position. But she never did, I believe they should let people know whether or not get the job. I personally like to hear feedback from the employer.

Why do you want to work at Allstate?

17 sept. 2022

J'ai passé un entretien chez Allstate

Behavioral test after submitting application. Received a call from recruiter to discuss position and prescreen interview before meeting with agency owner. Interview with agency owner was pretty straightforward. Entire Process took about 2 weeks.

Tell me about yourself. Where do you see yourself in 5 years? Why do you want to work here?