ADP

Recherches associées: Avis sur ADP | Offres d’emploi chez ADP | Salaires chez ADP | Avantages sociaux chez ADP
      Entretiens chez ADPEntretiens d’embauche pour Business Analyst chez ADPEntretien chez ADP

3 mars 2026
      Pune
      Entretien difficile

J'ai passé un entretien chez ADP (Pune)

BA Basics- Project management end to end, BA contribution in SDLC Requirement types methods, How to handle difficult stakeholder Process Map Robotics Process automation for RPA processes Team management Case study- very important whole interview depends on this Data Analysis & presentation basics

Case study related to payroll or HCM

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Business Analyst chez ADP

25 sept. 2025
      Hyderâbâd
      Entretien difficile

J'ai postulé en personne. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez ADP (Hyderâbâd) en mars 2024

It typically involved two rounds: Initial Round (HR/Recruiter): This round focused on understanding your background, motivations, and alignment with the role. Technical/Managerial Round: This round delved deeper into your technical skills and problem-solving abilities.

One of the standout questions was: "How can you explain technical concepts to someone who isn't technical?" This question assesses your ability to communicate complex ideas in a simple and understandable manner, a crucial skill for a Business Analyst.

21 nov. 2024
      Noida
      Offre refusée

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez ADP (Noida) en janv. 2024

Very easy to understand depends upon your capabilities how you speak how you walk and talk easily and peacefully is the interview. You have to attend it well. Try to gather know and then attempt the interview process so that you can achieve what you want to

What are you upto in future?