Waitrose

Recherches associées: Avis sur Waitrose | Offres d’emploi chez Waitrose | Salaires chez Waitrose | Avantages sociaux chez Waitrose
      Entretiens chez WaitroseEntretiens d’embauche pour Night Shift Assistant chez WaitroseEntretien chez Waitrose

26 déc. 2024
      Londres, Angleterre

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Night Shift Assistant chez Waitrose

25 sept. 2019
      Londres, Angleterre

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 semaines. J'ai passé un entretien chez Waitrose (Londres, Angleterre)

A group assessment. 2 groups of 3 people. We had 5 minutes to read the situational task and then 20 minutes to discuss between each other the answers/options. We were being assessed on how we interact with one another.

In a group discuss together, which of the following listed tasks would you do in what order and when, between you and your other colleague. You have 2 hours before the show opens.

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez Waitrose (Londres, Angleterre) en juill. 2019

Went for an assessment centre in Finchley road. Asked general group questions then competency based interview one on one. Asked which locations I am able to work in and if I prefer part time or full time.

Why are you suited for this role?

6 mai 2016
      Londres, Angleterre

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris plus d'une semaine. J'ai passé un entretien chez Waitrose (Londres, Angleterre) en mai 2016

had a group assessment which took 15 mins to complete. they asked us 5 basic questions ranging from item packaging to what goes on in the stockroom as well as health and safety. My group did pretty well coming up with good ideas etc. Everyone contributed very well

When did I challenge or face up to a colleague at work?