United Airlines

Recherches associées: Avis sur United Airlines | Offres d’emploi chez United Airlines | Salaires chez United Airlines | Avantages sociaux chez United Airlines
      Entretiens chez United AirlinesEntretiens d’embauche pour Administrative Assistant chez United AirlinesEntretien chez United Airlines

1 mars 2016
      Houston, TX

J'ai postulé en personne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez United Airlines (Houston, TX) en juin 2012

STAR behavioral interview questions: •Describe a time when you were faced with a stressful situation that demonstrated your coping skills. •Give me a specific example of a time when you used good judgment and logic in solving a problem. •Give me an example of a time when you set a goal and were able to meet or achieve it.

Situational type questions that ask about a specific problem and how you resolved it

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Administrative Assistant chez United Airlines

12 févr. 2026
      Rio de Janeiro
      Offre refusée

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez United Airlines (Rio de Janeiro) en janv. 2026

O processo foi relativamente fácil, sem muita firula, sem muito teste. Só um pouco burocrático demais com muitas etapas presenciais e sem abrirem muitas informações importantes e essenciais. Isso prejudica o candidato e não otimiza o tempo de todos.

Cite um desafio que enfrentou em sua carreira e como lidou com isso.

19 mai 2026
      Entretien difficile

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez United Airlines en oct. 2025

O processo foi longo e fiquei absolutamente às cegas. 7 meses aguardando e só fui descobrir que não havia sido selecionada pois entrei na página para verificar o status da candidatura,ou seja,nem um e-mail agradecendo a candidatura eu recebi. Sinceramente,desapontada com a United,não esperava esse tipo de resposta de uma empresa desse porte no mercado. Podem ter certeza de que nunca mais me candidato a nenhuma vaga,falta muita transparência nesses processos seletivos!!!

25 sept. 2017
      San Francisco, CA

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez United Airlines (San Francisco, CA) en août 2017

I submitted my application online on a Wednesday. On Friday I got a call for a face-to-face interview the following Wednesday. I was interviewed by the hiring manager and two other managers on the same team. The moment I arrived, I was made to feel welcome and at ease. The managers were very kind and I felt positive energy in the room. They asked several set questions that they said are part of their standard interview process. The entire interview took about 20 minutes.

Situational questions - "Describe how you dealt with an issue that..."