Rolls-Royce

Recherches associées: Avis sur Rolls-Royce | Offres d’emploi chez Rolls-Royce | Salaires chez Rolls-Royce | Avantages sociaux chez Rolls-Royce
      Entretiens chez Rolls-RoyceEntretiens d’embauche pour Engineering Graduate chez Rolls-RoyceEntretien chez Rolls-Royce

8 oct. 2017

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Engineering Graduate chez Rolls-Royce

2 août 2023
      Bengaluru
      Entretien difficile

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 6 semaines. J'ai passé un entretien chez Rolls-Royce

Assessment center, Group Exercise - assessing how you work as a team Competencies interview - 10 min presentation about self, followed by competency based questions and questions about Rolls-Royce Technical interview - technical questions about a jet engine, explanation task

How can you measure the temperature in the turbine if it is too hot to use a thermometer?
      Entretien difficile

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. J'ai passé un entretien chez Rolls-Royce (Bengaluru)

Campus interview. Shortlisting for interview based on test and group discussion. Technical interview for 90 minutes followed by HR interview for 30 minutes. Results declared right after both interviews. In total around 10 people were interviewed and around 6 got an offer.

Thermodynamics, structures, Fluid Dynamics, aerodynamics and general HR questions.

1 juin 2023
      Indianapolis, IN

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 mois. J'ai passé un entretien chez Rolls-Royce (Indianapolis, IN) en sept. 2022

Initial screening call followed by in person interview at Indy plant. In person was a general introduction followed by separate interviews with a couple senior engineers then a presentation on benefits and the upcoming timeline. Overall good process and well communicated.

How could your skills apply to Rolls