NVIDIA

Recherches associées: Avis sur NVIDIA | Offres d’emploi chez NVIDIA | Salaires chez NVIDIA | Avantages sociaux chez NVIDIA
      Entretiens chez NVIDIAEntretiens d’embauche pour ASIC Clock chez NVIDIAEntretien chez NVIDIA

Entretien pour ASIC Clock

26 janv. 2022
      New York, NY

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme ASIC Clock chez NVIDIA

Entretien pour ASIC Clocks

28 juill. 2022
      San Diego, CA

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez NVIDIA (New York, NY) en janv. 2022

The interview was approximately 1 hour long. From the interview what I felt is that in ASIC design scripting is more required rather than having full knowledge of hardware. Because nowadays (from my interview experience), industry doesn't even use verilog. Everything is done via scripting.

Construct AND gate using 2:1 Multiplexer

Construct 2:1 Multiplexer using AND,OR and XOR gate

Possible solution vectors to meet set up timing

Possible solution vectors to meet hold violation

This was the main interview question. Design subroutine (pseduo code) that takes variable length of array whose element are in consecutive order but has one missing element. And minimum length of array should be 2. First and Last element can't be missing

What is the time complexity of above subroutine?

How do you reduce time complexity from O(n) to O(log2n) (for above subroutine)?

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez NVIDIA (San Diego, CA) en janv. 2022

4 interviews 1st was a 45 min interview, did not too much into coding. Other 3 happened in 1 day with 3 different engineers. A lot more RTL and test bench designs were asked and computer architecture concepts

How does clock divide by 2 work