Meraki

Fait partie de Cisco

Recherches associées: Avis sur Meraki | Offres d’emploi chez Meraki | Salaires chez Meraki | Avantages sociaux chez Meraki
      Entretiens chez MerakiEntretiens d’embauche pour Technical Lead chez MerakiEntretien chez Meraki

Entretien pour Technical Lead

31 août 2024

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris plus d'une semaine. J'ai passé un entretien chez Meraki en août 2024

1. Phone screen with internal recruiter (30 min) 2. Technical interview (1 hour) Didn't progress beyond this point, but my understanding was that the next step would have been a 4-5 hour interview with various people on the team.

Technical interview was a realistic problem but with LeetCode-style elements to solving it.

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Technical Lead chez Meraki

Entretien pour Technical Leader

25 sept. 2023
      San Jose, CA

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 4 semaines. J'ai passé un entretien chez Meraki (San Jose, CA) en août 2023

The interview process is standard. 1. Tech screen 2. Take home test. 3. Coding 4. System design 5. tech deep dive 6. Hiring manager - team fit (age - prefer around 30s +/- 5yrs) 7. recruiter wraup. Most of the tech is around troubleshooting and scripting. All interviewers are aged 25-35 years, so "culture" fit important. If you don't fit in that age group, chances are less even though you cracked all interviews. Cisco does not share interview feedback other than the template rejection "We chose another candidate who fits better ..."

Ruby/Rails shop with some scripting.