KatKin

Recherches associées: Avis sur KatKin | Offres d’emploi chez KatKin | Salaires chez KatKin | Avantages sociaux chez KatKin
      Entretiens chez KatKinEntretiens d’embauche pour Welcome Team Manager chez KatKinEntretien chez KatKin

Meilleures entreprises pour « Rémunération et avantages » près de chez vous

Four Seasons
      4.0★Rémunération et avantages
      New Anglia University
      5.0★Rémunération et avantages

Entretien pour Welcome Team Manager

7 mars 2026

J'ai passé un entretien chez KatKin

They make you complete a very personal application (completed twice for 2 different roles). You spend time doing this. You then chase for feedback as personal application and they GHOST you. Rubbish! I didn't feel welcomed (LOL)

Tell us about a time you uncovered a recurring issue affecting the customer experience. How did you identify the root cause, and what did you do to resolve it? Describe a situation where you worked across teams or with external partners to improve an operational process. What challenges did you face, and how did you drive change? Share an example of how you’ve used data or customer feedback to inform a decision or improvement. What was the impact?