J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez IKEA (Eindhoven) en févr. 2018
Entretien
Fijn en open gesprek. Vooral geïnteresseerd in de persoon en de drijfveren van de persoon. Op zoek naar ontwikkelkansen van de persoon. Duidelijk verhaal over de inhoud van de functie en werktijden.
J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez IKEA (Breda) en janv. 2023
Entretien
Eerst wordt je gecontacteerd door de recruiter, deze stelt vragen op basis van jouw voorgaande ervaring en wat voor soort werk je leuk vindt.
Op basis daarvan wordt je uitgenodigd door een team manager van sales en wordt er een afspraak gemaakt voor een sollicitatiegesprek.
Er worden basis vragen gesteld en als het gesprek goed verloopt, dan mag je starten met een proefperiode van 3 maanden.
J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 5 semaines. J'ai passé un entretien chez IKEA (Amsterdam) en sept. 2016
Entretien
Ik heb gesolliciteerd via de website van Ikea voor de functie bijbaan klantenservice. Na 2 weken kreeg ik een mail dat ik word gebeld voor een telefonisch interview. In het telefonisch interview vroeg ze naar me motivatie en vertelde ze me dat de klantenservice functie is vervallen maar dat er nog wel een sales functie openstaat. Hier ben ik ingegaan en uiteindelijk vond ze het een goed gesprek. Ze gaat positief doorgeven en ik zal worden gebeld voor een sollicitatiegesprek. Pas na 3 weken kreeg ik eindelijk een mail voor een sollicitatiegesprek. Na dit gesprek ben ik aangenomen en mocht over 2 weken beginnen.
Questions d'entretien [1]
Question 1
Waarom wil je bij ikea komen werken?
Noem sterke punten en zwakke punten