Diageo

Recherches associées: Avis sur Diageo | Offres d’emploi chez Diageo | Salaires chez Diageo | Avantages sociaux chez Diageo
      Entretiens chez DiageoEntretiens d’embauche pour Credit Controller chez DiageoEntretien chez Diageo

25 nov. 2022
      Budapest

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Credit Controller chez Diageo

7 oct. 2021
      Offre refusée

J'ai postulé via la recommandation d'un employé. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Diageo (Budapest) en oct. 2018

1-hour talk about background and simulation of different scenarios. Changing to the local language and back to English. Hard situations in previous jobs, how would you handle them now? Can you bring examples to the table?

Background, what would you do in certain situations? How is your english?

J'ai postulé via un recruteur. J'ai passé un entretien chez Diageo en sept. 2021

The superior introduced her/himself and talk about the position and after i got general questions about my personality, my previous job experience. I had to explain previous situation and how to deal with that situation. They challanged my foreign language experience and talked about my salary expectations.

Tell me more about your previous work experience.

26 juill. 2015
      Budapest

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Diageo (Budapest) en nov. 2013

Written tests on monotony and punctuality, personal interview with line manager. Nothing special, rather average. This is an L6 position, the lowest band level amongst the ones in Hungary, for above levels they require more tests. People working at diageo are easy going so nothing to be afraid of.

3 things you are proud of what you have achieved