Cameron

Acquis par SLB

Recherches associées: Avis sur Cameron | Offres d’emploi chez Cameron | Salaires chez Cameron | Avantages sociaux chez Cameron
      Entretiens chez CameronEntretiens d’embauche pour Design Engineer chez CameronEntretien chez Cameron

26 déc. 2019
      Entretien difficile

J'ai passé un entretien chez Cameron

User looking for in-country design engineer. Must be able to demonstrate clear communication skill by explaining drawings through pen and paper to non-technical people. User made use the whole interview to expose candidate to the daily life on the job to make sure if the candidate is a good fit or not.

Given a drawing of a table with a concentrated force in the middle. Explain and illustrate what happened to the table as if talking to non-technical people; assume every properties.

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Design Engineer chez Cameron

29 juill. 2017
      Visakhapatnam
      Entretien difficile

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Cameron (Visakhapatnam) en juill. 2017

telephnic interview,there consists of a pannel of 5 -6 people as it is telephonic don't exact number asked basics of SOM and fluid mechnics, question like what stresses you observe in the closed cylinder and open cylinder, what is your contribution of work in your final year project, why did you use these materials only for your projects etc

they asked most of the question related to stresses and strain,fluid mechanics, welding techniques

25 oct. 2016
      New York, NY
      Offre refusée

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. J'ai passé un entretien chez Cameron (New York, NY)

Asked STAR questions and observed response. Question related to challenges faced in teams, being a leader, taking responsibility, challenges faced in life, most interesting thing done in life, most interesting school project, most complicated school project and lessons learned as a leader.

Have you ever taken responsibility for someone elses actions?