Adecco

Recherches associées: Avis sur Adecco | Offres d’emploi chez Adecco | Salaires chez Adecco | Avantages sociaux chez Adecco
      Entretiens chez AdeccoEntretiens d’embauche pour Electronics Engineer chez AdeccoEntretien chez Adecco

Entretien pour Electronics Engineer

14 nov. 2023
      Harrow, England

J'ai passé un entretien chez Adecco (Harrow, England)

The person asked me via email to speak to me, so i phoned him only for this spotty teenager to then say that i had to come in for a registration, i said i hadn't heard of having to come in for a registration in over 2 decades. He then said that it will only take 10 minutes and then i said yes but it will take 30 minutes at least to get there and 30 minutes back and he said well you don't get the job without coming in and then he put the phone down on me. It is true that no agency asks people to come in any more, certainly not in engineering and i haven't seen that in over 2 decades. Undeliverable level of unprofessionalism.

It never really got that far, the agent was so rude and unprofessional that we couldn't continue.