iflix

Recherches associées: Avis sur iflix | Offres d’emploi chez iflix | Salaires chez iflix | Avantages sociaux chez iflix
      Entretiens chez iflixEntretiens d’embauche pour Software Engineer chez iflixEntretien chez iflix

6 déc. 2019
      Kuala Lumpur

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 4 semaines. J'ai passé un entretien chez iflix (Kuala Lumpur)

1. HR Interview 2. Take home test 3. On-site interview Fairly good questions and test focus more towards practical use cases rather than algorithms and data-structure and heavy importance on cloud architecture.

How to build a scalable solution given a situation? What type of infrastructure and technology to use, mainly AWS and your justifications.

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Software Engineer chez iflix

10 déc. 2019
      Kuala Lumpur
      Offre refusée
      Entretien difficile

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez iflix (Kuala Lumpur) en sept. 2019

1. An HR call to know my background, stuffs like why I want to join iflix etc. 2. Head of Engineering call - To get aligned with iflix and my ideologies. 3. An assessment test. "Manage subscriptions for iflix users from different partners" 4. Onsite interview. A technical session with a team, designing a solution for a "URL Shortner".

Which database to choose while system designing? and why?

14 août 2018
      Cape Town

J'ai postulé via la recommandation d'un employé. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez iflix (Cape Town) en août 2017

The interview processed is done in 3 stages: 1. First you meet the tech for a technical interview team 2. You requested to do a codility test 3. Meet HR for culture fit interview

How do you decide between serverless and long running service