eLife

Recherches associées: Avis sur eLife | Offres d’emploi chez eLife | Salaires chez eLife | Avantages sociaux chez eLife
      Entretiens chez eLifeEntretiens d’embauche pour Sr. Python Developer/Software Engineer chez eLifeEntretien chez eLife

Entretien pour Sr. Python Developer/Software Engineer

15 juill. 2023
      New Delhi

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez eLife (New Delhi) en juill. 2023

Just was asked to do an assignment for which I took precious time out of my schedule and instead of spending some time to go through that assignment or atleast giving a proper feedback, I just got the head of engineering did not like it. I am sure that the assignment wasn't there to be liked but rather to be assessed and a proper feedback to be given. If you ask someone to spend there time then spend equal time for them as well. Highly unprofessional attitude and lack of etiquettes can be seen.

Write a pseudo code and algo for creating some taxi ride based on fare and distance. I doubt even the person who created the problem understood the assignment.