e-con Systems

Recherches associées: Avis sur e-con Systems | Offres d’emploi chez e-con Systems | Salaires chez e-con Systems | Avantages sociaux chez e-con Systems
      Entretiens chez e-con SystemsEntretiens d’embauche pour Hardware Engineer chez e-con SystemsEntretien chez e-con Systems

9 avr. 2026
      Chennai

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Hardware Engineer chez e-con Systems

24 févr. 2026
      Offre refusée

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. J'ai passé un entretien chez e-con Systems (Chennai) en mars 2026

They ask about microprocessor, microcontroller and project explanation. What is capacitor, what is inductor, Draw and explain about nand gate. What is number system, octal to binary conversion. Self introduction, some circuit diagrams are given and also said to solve.
      Entretien difficile

J'ai passé un entretien chez e-con Systems (Chennai)

You apply through company website, LinkedIn, or referral. HR shortlists based on resume, skills, and experience. C programming concepts (pointers, structures, memory) Microcontrollers (ARM, PIC, etc.) Communication protocols (UART, SPI, I2C, CAN) Interrupts RTOS basics Debugging methods

Dso triggering modes Ammeter voltage in connected above circuit

28 oct. 2024
      Entretien difficile

J'ai passé un entretien chez e-con Systems (Chennai)

First stage was the written test. It contains general aptitude and electrical and electronics questions with two sets. One is MCQ and other one is theoretical. And ,then depends upon the performance the interview begins.

They asked about the circuits, but it was too difficult.