bp

Recherches associées: Avis sur bp | Offres d’emploi chez bp | Salaires chez bp | Avantages sociaux chez bp
      Entretiens chez bpEntretiens d’embauche pour Legal Counsel chez bpEntretien chez bp

21 sept. 2024

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez bp en sept. 2024

Received an email to conduct a video recording via HireVue. I responded by withdrawing my application. The impersonal nature of how BP conducts interviews should be a big red flag to any considering working for the company. It obviously doesn’t think of employees as human, so beware.

I withdrew rather than dehumanize myself talking to nobody.

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Legal Counsel chez bp

3 févr. 2025
      Rio de Janeiro

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 mois. J'ai passé un entretien chez bp (Rio de Janeiro) en févr. 2024

O processo de entrevista começou com uma fase online, com gravação de vídeos e só depois de algumas semanas tive o meu primeiro contato com a empresa diretamente. A entrevista com a empresa foi muito boa e me senti muito à vontade. Meu único porém, de fato, foi a ""frieza"" das primeiras semanas do processo, pois não havia nenhum meio de contato com a empresa ou recrutadores.

Como lidei com uma situação difícil no trabalho.

17 août 2024
      Londres, Angleterre
      Entretien difficile

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 8 semaines. J'ai passé un entretien chez bp (Londres, Angleterre) en déc. 2023

First round interview with senior lawyer and internal business person (originator). No soft/introduction questions and all technical questions which felt very impersonal. No feedback from BP for a while but received messages from recruiters about the same role and later was sent a holding message by HR. Withdrew from process.

Why might you buy / sell with title & risk passing out EEZ - what factors would you check for flash title transactions