Zebra Technologies

Recherches associées: Avis sur Zebra Technologies | Offres d’emploi chez Zebra Technologies | Salaires chez Zebra Technologies | Avantages sociaux chez Zebra Technologies
      Entretiens chez Zebra TechnologiesEntretiens d’embauche pour Software Engineer Senior chez Zebra TechnologiesEntretien chez Zebra Technologies

Entretien pour Software Engineer Senior

12 juill. 2023
      Pune

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Software Engineer Senior chez Zebra Technologies

Entretien pour Sr. Software Engineer

23 août 2025
      Bangalore Rural
      Offre refusée

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Zebra Technologies (Pune) en janv. 2023

Interview process was kind of quick 3 Tech interviews in 10 days. HR collected relevant documents but took a lot of time to reply. They keep on making excuses to delay. After 1 month, they asked for one more interview. Then said we are taking more interviews this week, will declare result next week. Then they delayed one more week. The third week's excuse was 'interview panel is sick' I rejected them after 2+ months of torture without asking for interview results.

Authentication vs Authorization Docker, benefits, Commands, deployment, Secrets manager RestApi-Resource based naming convention Docker Network Global Exception Handler When to use default and static methods in Interface Conditional break point in eclipse Simple DB queries Spring vs SpringBoot MyBatis vs Hibernate. Which one to prefer in what conditions.

J'ai passé un entretien chez Zebra Technologies (Bangalore Rural)

5 rounds of interview, coding and problem solving. Manager round, finally HR discussion. Interview discussion can vary panel to panel. Brush up the basic data structure debugging and the problem solving questions

work on cloud experience explain
      Réponse de Zebra Technologies
      9mo
      Thank you for your review! We're glad to hear that our values and culture resonated with you during the interview process. We strive to create a supportive and engaging atmosphere for all candidates.

Entretien pour Senior Software Engineer

11 avr. 2025

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez Zebra Technologies en avr. 2025

45 minute interview covering OOP concepts and coding questions. Included discussions on abstraction, inheritance, and runtime and compile time polymorphism. Technical interview and manageable with solid preparation. if shortlisted there will be another interview.

What is run time polymorphism?

What is compile time polymorphism?