Als internationaal gedetacheerde IT-er met de nodige projectervaring was het persoonlijk contact voor een "net iets te hoog gegrepen functie" alsnog aanleiding om mij uit te nodigen en op basis van interesse (wederzijds, er stond ook een vacature systeembeheer op) genoeg reden om op een zeer prettige manier te mogen worden ontvangen met eigenlijk al het idee dat 5 jaar grote projectmanagement toch eigenlijk wel een vereiste was, hoopte ik een trede lager in te stromen. Dat was duidelijk een opsteker want ook al had ik daar de skillset veel haalbaarder geacht, is het een bijzonder moment van een betrokken gesprek en "Ja dat zou je kunnen doen hier als Microsoft Gold Partner en trainingscenter maar néé niet onder onze vlag want je hebt meer in je mars dus ga dat eerst maar eens overdenken en erg fijn dat je je hier wel thuis zou voelen, in de functie waar je op solliciteerde had je de kans van afwijzing met jouw ervaring in de detachering wel ingeschat denk ik? En die andere functie krijg je niet maar je motivatie en ambitie heeft er voor gezorgd dat we hier met z'n 3en zitten en ik laat m'n recruiter en eigen tijd niet voor nutteloze zaken verkwanselen en was erg benieuwd naar de persoon die de gok durfde te wagen en een systeembeheerdertje had m'n assistente binnen 5 minuten wel duidelijk gemaakt dat het "no fit for the job" zou zijn dus zorg maar dat je hier thuis hoort en vind je het verspilde tijd tot nu?