Wise

Recherches associées: Avis sur Wise | Offres d’emploi chez Wise | Salaires chez Wise | Avantages sociaux chez Wise
      Entretiens chez WiseEntretiens d’embauche pour AML Analyst chez WiseEntretien chez Wise

8 janv. 2026
      Entretien difficile

J'ai passé un entretien chez Wise

They send a test, with very limited information, if you haven't done this job before (which clearly shows from the resume) it's impossible to do it since it's a very specific test and you are not supposed to use any help. I don't understand why they can't just test logic and general knowledge, or do not waste candidates time and advertise as entry level position when you clearly see they never worked in this field if you want them to write a report like you would in the actual job (they won't know the protocol how it should look like!!!).

Had to write a report

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme AML Analyst chez Wise

2 oct. 2025
      São Paulo,
      Entretien difficile

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Wise (São Paulo, ) en juill. 2025

Realizado primeiramente um case, onde qualquer tentativa de uso de IA te descarta diretamente. Depois do case realizado, caso avancce, haverá uma entrevista com um novo case ao vivo e em inglês. Os cases são situações hipotéticas onde deve-se analisar a conta de um usuário e verificar se há indícios de lavagem de dinheiro. O inglês, especialmente, é extremamente avaliado.

Perguntas relacionadas ao case ao vivo

28 avr. 2025
      Austin, TX

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Wise (Austin, TX) en avr. 2025

I received an automated rejection email just prior to the interview on Zoom. I still attended the interview, as did a rep from wise, but after my brief introduction they quickly said I didn't meet their qualifications. I was told I would be more suitable for another role and given a homework assignment, which I completed and sent back in well within the time constraints.... never heard back...never got any confirmation.

Hi, tell me about yourself?