Western Resource

Recherches associées: Avis sur Western Resource | Offres d’emploi chez Western Resource | Salaires chez Western Resource | Avantages sociaux chez Western Resource
      Entretiens chez Western ResourceEntretiens d’embauche pour WITHHOLDING chez Western ResourceEntretien chez Western Resource

Entretien pour WITHHOLDING

26 déc. 2020

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Western Resource

I am writing a review here in hopes of change. The interview process was very racist. They repeatedly told me they wanted to make a "diversity" hire and they spent 30% of the interview process talking about what a great job WRA has been doing with DEI. This conversation topic made me feel tokenized. After the final round, they called me to tell me they had selected someone else. They said they had 3 equally qualified candidates so they let the manager select the person she most wanted to befriend. They ended up hiring a white man who had less experience than I did. For an organization of 95%+ white FTE, allowing a manager to choose based on her "cultural preferences" is a perpetuation of racist structures. Instead, they should consider technical questions that would allow them to better differentiate between their final 3 candidates. I hope they will consider this review and change their process.

There was a written assignment, but no discussion of the assignment.