West Shore Home

Recherches associées: Avis sur West Shore Home | Offres d’emploi chez West Shore Home | Salaires chez West Shore Home | Avantages sociaux chez West Shore Home
      Entretiens chez West Shore HomeEntretiens d’embauche pour HR Business Partner chez West Shore HomeEntretien chez West Shore Home

Entretien pour HR Business Partner

6 févr. 2023

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme HR Business Partner chez West Shore Home

Entretien pour HR Business Partner

21 janv. 2023
      Phoenix, AZ

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez West Shore Home

Applied online, was contacted by a recruiter the next day. Set up a time later in the week for the phone screening for the position, was told I would hear back within a week or two. The position is still posted online, and haven’t heard back in over a month and half.

Prior experience relating to this role
      Réponse de West Shore Home
      3y
      Thank you for your feedback. In the nature of continuous improvement, we will use your note in our effort to Get Better Everyday.

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez West Shore Home (Phoenix, AZ) en déc. 2022

Interviewed with this company almost 2 months ago. Never heard back from them, yet they are still advertising the position. You want unicorn employees but don’t act like a unicorn employer. Good luck.

Since it’s been a couple of months, I don’t recall.
      Réponse de West Shore Home
      3y
      Thank you for your honest feedback. In the nature of continuous improvement, we will use your feedback to improve our process and Get Better Everyday.