WebMD Health

Recherches associées: Avis sur WebMD Health | Offres d’emploi chez WebMD Health | Salaires chez WebMD Health | Avantages sociaux chez WebMD Health
      Entretiens chez WebMD HealthEntretiens d’embauche pour Software Engineer chez WebMD HealthEntretien chez WebMD Health

4 nov. 2024
      Navi Mumbai

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Software Engineer chez WebMD Health

25 févr. 2026
      Mumbai

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez WebMD Health (Navi Mumbai) en oct. 2024

After apply through linked got call from hr. on same day, now got some assessment to complete, will update once assessment Done will update once assessment Done. through online portal

basic question about experienced technology etc.

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez WebMD Health (Mumbai) en nov. 2025

1st round online assessment (easy SQL MCQ questions) then 2 rounds of technical interviews (first has more hands on question 2nd round taken by high level person) then final HR discussion round

Asked to right SQL queries medium level

Entretien pour Software Developer

26 mars 2025
      Navi Mumbai

J'ai passé un entretien chez WebMD Health (Navi Mumbai)

Round 1 - Apptitude Test Round 2 - Technical Round (Easy Level Leetcode Question to complete or Debug the code ) Round 3 - HR Round Final Decesion - Rejected

In Hr round About Company, Are you okay with Job Location and Time ?

31 oct. 2024
      Offre refusée

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez WebMD Health

Call with recruiter, speak with hiring manager, take home assessment, than 1.5 hour panel interview. I declined to proceed with the interview process. They wanted me to come into the office 3 days a week, jump through multiple hoops to have a shot at working with them, OH and they also wanted me to take $20k USD pay cut.

A lot of behavioral questions, general career questions, coding challenges.