Warlock Technologies

Recherches associées: Avis sur Warlock Technologies | Offres d’emploi chez Warlock Technologies | Salaires chez Warlock Technologies | Avantages sociaux chez Warlock Technologies
      Entretiens chez Warlock TechnologiesEntretiens d’embauche pour Python Developer chez Warlock TechnologiesEntretien chez Warlock Technologies

Entretien pour Python Developer

17 juill. 2025
      Gāndhīnagar, Gujarat

J'ai postulé en personne. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Warlock Technologies (Gāndhīnagar, Gujarat) en juill. 2025

message employer from linkedin, they call me for the interview. first of all they conduct coding round, in which you have to write 3-4 problem solution on paper using pen. if you clear this round there is one-to one technical round. This round is conducted by 2-3 year experienced developer. they ask question on python core concept. oop with python and they can ask one or two problem to solve on paper. also ask some theory question.

tell me all list operation? how can we access element from dictionary? all methods. how can we add, remove element from list? What is inheritance? How many?

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Python Developer chez Warlock Technologies

Entretien pour Python Developer

27 mai 2025
      Gāndhīnagar, Gujarat

J'ai passé un entretien chez Warlock Technologies (Gāndhīnagar, Gujarat)

At first there was an aptitude in which there were questions of logical reasoning and python code questions as MCQ. Then the tasks were provided to me and i had to write down the solutions using pen and paper. Then there were some oral questions were asked regarding the solutions that i provided.

Python Dictionaries, list and for loop