Walgreens

Recherches associées: Avis sur Walgreens | Offres d’emploi chez Walgreens | Salaires chez Walgreens | Avantages sociaux chez Walgreens
      Entretiens chez WalgreensEntretiens d’embauche pour Data Entry Pharmacy Technician chez WalgreensEntretien chez Walgreens

Entretien pour Data Entry Pharmacy Technician

3 août 2014
      Orlando, FL

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Walgreens (Orlando, FL) en déc. 2010

First, you must fill out the application online. Then if you receive a call back, you will schedule a time to come in to the Central Pharmacy Operations office. You will need to dress in business attire and bring copies of your resume, license, social security card and any degrees, certifications, licenses, etc. that you have. Be prepared with simple medical terminology, simple pharmaceutical terminology, days supply, have strong math skills, be capable of reading extremely sloppy, if not impossible handwriting. You will be interviewed by 2 or 3 different people back to back. If you continue on past this point, you will then take a test on the computer to test not only your typing speed, but also your ability to enter data from prescriptions into the system correctly and efficiently. You will be given pencil and paper and a calculator for this part. The math is simple. After this point, your test scores will be evaluated while you wait in another room, then you will be called back and told if you obtained a position with the company or not.

Prescription SIGS. This is an entry level position that does not require a medical background. However you need to know what things like PO, HS, QD mean.