Visible Alpha

Recherches associées: Avis sur Visible Alpha | Offres d’emploi chez Visible Alpha | Salaires chez Visible Alpha | Avantages sociaux chez Visible Alpha
      Entretiens chez Visible AlphaEntretiens d’embauche pour Software Engineering chez Visible AlphaEntretien chez Visible Alpha

Entretien pour Software Engineering

10 avr. 2017
      Noida

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Visible Alpha (Noida) en avr. 2017

I applied from my College but company asked students to come their office.There were 4 round 1st coding round (pen paper) ,two technical interviews then HR. First round was coding round in which they asked to write 3 coding questions (Delete Middle node in linked List , Merge two sorted array in place , lowest common ancestor in tree) After 1st round i got shortlisted. Then there were technical interview round. In 1st technical round interviewer they asked me about data structure, database mainly. In 2nd technical round interviewer asked me only one question. I told him some approaches but he was not satisfy. He told me to leave.

In 1st technical round questions were Q1. Mirror Tree of given tree Q2. How database is stored on BookmyShow.com website.(I told him some database tables like movie , multiplex ) then he asked me write some sql queries. Q3. Tell me the data structure to store the url in browser. (I told him stack but he asked to perform operation insert and delete in O(1) then i told him that we can use queue). In 2nd technical round In this round he asked me only one question which was that an array is given you have find a , b , c which satisfy Pythagoras theorem which is a^2 +b^2 = c^2. He was expecting optimized solution.