Virtusa

Recherches associées: Avis sur Virtusa | Offres d’emploi chez Virtusa | Salaires chez Virtusa | Avantages sociaux chez Virtusa
      Entretiens chez VirtusaEntretiens d’embauche pour Campus Placement chez VirtusaEntretien chez Virtusa

Entretien pour Campus Placement

14 oct. 2020
      Greater Noida

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Virtusa (Greater Noida) en juill. 2019

The interviewer was very polite and asked me questions related to basic java, basic java code asked me to write, asked about sql and a query to write and in last he asked me a puzzle.

Explain me about OOPs concepts

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Campus Placement chez Virtusa

Entretien pour Campus Placement

13 sept. 2022
      Chennai

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Virtusa (Chennai) en sept. 2022

Extremely unprofessional. Its a 10min interview in which they'll ask fast track questions. If you seem to answer correctly they'll interrupt you and ask another, but if you mess up, they'll drill you down. They don't even care what we are skilled in. He started asking questions in Java until I said him -please change it to python. Its just another Mass Recruiter with 5lpa CTC.

OOPs, SQL Joins, Abstract Classes, SQL vs MySQL, Class calling methods, Threads