Verizon

Recherches associées: Avis sur Verizon | Offres d’emploi chez Verizon | Salaires chez Verizon | Avantages sociaux chez Verizon
      Entretiens chez VerizonEntretiens d’embauche pour Sales Professional chez VerizonEntretien chez Verizon

Entretien pour Sales Professional

23 mars 2010
      Atlanta, GA

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Sales Professional chez Verizon

Entretien pour Sales Professional

20 janv. 2022
      San Diego, CA

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Verizon (Atlanta, GA) en oct. 2009

The interview was very corporate. The interviewer had a print out of specific questions and guidelines he had to follow. This was my first interview, fresh out of college so I was not as prepared as I should have been. The interview is tough because there are many situational questions to see whether you fit the job position. Make sure to study up on questions like...Name a time when you gave great customer service...have you ever had a problem with a following boss...how did you resolve that problem if there was one?...Name a time you had to sell something to a difficult customer...very tricky questions

Name a time you provided a customer exceptional service?

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Verizon (San Diego, CA) en oct. 2018

Walk me through your approach to the sales process. How would you identify what to sell this customer? How would you handle a customer who comes back with an item to be returned?

How would you sell me this phone?