Verizon

Recherches associées: Avis sur Verizon | Offres d’emploi chez Verizon | Salaires chez Verizon | Avantages sociaux chez Verizon
      Entretiens chez VerizonEntretiens d’embauche pour Financial Operations chez VerizonEntretien chez Verizon

11 oct. 2017
      Fort Worth, TX

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Financial Operations chez Verizon

21 mars 2022

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 4 semaines. J'ai passé un entretien chez Verizon (Fort Worth, TX) en oct. 2017

you will go through a video interview then a phone interview, then an in-person interview. Once taken for the in-person interview you will attend a super Saturday interview with a group in which they want to see how well you interact with a group.

Why did you choose to apply to Verizon? Why do you think it would be a good fit for you?

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 4 semaines. J'ai passé un entretien chez Verizon en mars 2022

I had 2 Video Interviews, and the two interviews were in a similar style. They began going over my experience and then focused on behavior-style questions that required giving examples.

What is one time that you found an error in a process and improved it?

27 mars 2017
      Tulsa, OK

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 3 mois. J'ai passé un entretien chez Verizon (Tulsa, OK) en déc. 2016

The first interview is a 30 minute phone call with an HR member that just asks basic questions about your resume and what you're looking for in an internship. It's a very easy conversation, they're just trying to see if you would be a right fit and are personable. After that phone call I was immediately scheduled for the second round which was at their financial corporate office in Tulsa, OK. This interview was two one-on-ones that lasted about 30 minutes each.

Q. Tell me about a time you had to work with a difficult team member.

Q. Tell me about a time you made a mistake.

What steps would you take to analyze data?