ValueLabs

Recherches associées: Avis sur ValueLabs | Offres d’emploi chez ValueLabs | Salaires chez ValueLabs | Avantages sociaux chez ValueLabs
      Entretiens chez ValueLabsEntretiens d’embauche pour UI Developer chez ValueLabsEntretien chez ValueLabs

Entretien pour UI Developer

27 mars 2019
      Hyderâbâd

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 2 jours. J'ai passé un entretien chez ValueLabs (Hyderâbâd) en mars 2019

Total 3 rounds, Had L1 technical interview,The interview is on OOJS concepts ,Angular js,Quite good and i cleared the interview,Processed to L2 through Video mode of interview,The interviewer Samir already decided not to select ,So he asked only 2 basic questions of java script,which i answered correctly,next minute he told stories i need to improved much in js.and quiet the interview, Why so many waste fellows are working in value labs,Lot of head wait feeling like a PM of the country.Don't make these fellows to take the interviews

Angular controller to controllers Communication Services,Providers,digest vs Apply,emit and broadcast, Program level coding questions in Javascript constructor function..

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme UI Developer chez ValueLabs

Entretien pour UI Developer

27 août 2024
      Calcutta

J'ai passé un entretien chez ValueLabs (Calcutta)

It is good to know that they asked very tough questions Event loop ,very interesting , excited .It is good to know that they asked very tough questions Event loop ,very interesting , excited .

Event loop , closures ,promises , hooks