Turo

Recherches associées: Avis sur Turo | Offres d’emploi chez Turo | Salaires chez Turo | Avantages sociaux chez Turo
      Entretiens chez TuroEntretiens d’embauche pour Senior UX Designer chez TuroEntretien chez Turo

Entretien pour Senior UX Designer

21 janv. 2017

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 jours. J'ai passé un entretien chez Turo en janv. 2017

The recruiter was friendly. I was asked to do a design challenge. You would think there would be some constructive feedback for spending a lot of hours on it but there was no feedback at all, just an automated email saying they are passing on me. Stay away from design challenges you have to do on your own time. They are a farce and a major waste of time. I learned my lesson the hard way. Don't do it!

Design Challenge: Part 1: Design an alarm clock with just 3 buttons and describe the interactions to set time, change time, set an alarm, modify and alarm, delete an alarm. Part 2: Design a page from the instructions manual without using words. You can only describe instructions visually.