Trustmi Network

Recherches associées: Avis sur Trustmi Network | Offres d’emploi chez Trustmi Network | Salaires chez Trustmi Network | Avantages sociaux chez Trustmi Network
      Entretiens chez Trustmi NetworkEntretiens d’embauche pour Sales chez Trustmi NetworkEntretien chez Trustmi Network

Entretien pour Sales

2 avr. 2025
      Entretien difficile

J'ai postulé via une agence de recrutement. Le processus a pris 2 jours. J'ai passé un entretien chez Trustmi Network en mars 2025

I had a 25 minute Zoom call with the CEO (who was reading emails and texts during our call). He blamed the bad reviews on Glassdoor on the previous sales reps, he had to fire them all. I asked him about revenue and he gave two different answers. He then asked for 3 customer references (CISO level preferred) before we went to the next step. I told him I needed more information to see if I wanted to pursue the position, but he insisted on speaking to my references of 20 years, This is not a good leader.

He wanted me to provide three CISO level references from my customers after a 25 minute conversation, before I told him I wanted the job.