Trustco Bank

Recherches associées: Avis sur Trustco Bank | Offres d’emploi chez Trustco Bank | Salaires chez Trustco Bank | Avantages sociaux chez Trustco Bank
      Entretiens chez Trustco BankEntretiens d’embauche pour Part Time Teller chez Trustco BankEntretien chez Trustco Bank

Entretien pour Part Time Teller

30 oct. 2014
      Albany, NY

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Trustco Bank (Albany, NY) en oct. 2014

my first teller job, interview was about 15 minutes long, questions about past employers and how they would describe me, why did I decide to apply for bank job, my education. got called that same day with part time teller job offer $10 per hour up to 27 hours per week

What useful qualities do you have for bank job?
      2 réponse(s)

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Part Time Teller chez Trustco Bank

Entretien pour Part Time Teller

8 févr. 2017
      Longwood, FL

J'ai postulé en personne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Trustco Bank (Longwood, FL) en avr. 2014

The process was done via phone interview, which originated from the New York headquarters in Albany, NY. I went into the main location of hire at the scheduled time to do the phone interview on their business phone and received a phone call shortly after on my personal cell phone about a week later regarding the interview details and an offer for hire.

Where do you see yourself in 5 years?