TrueNorth

Recherches associées: Avis sur TrueNorth | Offres d’emploi chez TrueNorth | Salaires chez TrueNorth | Avantages sociaux chez TrueNorth
      Entretiens chez TrueNorthEntretiens d’embauche pour Full Stack Developer chez TrueNorthEntretien chez TrueNorth

19 juill. 2024
      Buenos Aires
      Entretien difficile

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 semaines. J'ai passé un entretien chez TrueNorth (Buenos Aires) en juin 2024

Luego de la screening me pidieron que haga una app un tanto complicada, que tiene que tener su versión live, es decir estar desplegada en algún servicio de la nube, que involucra desarrollo front, de servicios back y ademas base de datos, me llevo un par de días. Luego tuve otra entrevista tecnica, donde hicimos un repaso de la aplicacíon que hice, me fue bien. Pasaron mi perfil al cliente y aún sigo esperando la entrevista final. Pero tengo el presentimiento de que el cliente podria no gustarle por algún motivo lo que se traduce en una partida total de mi tiempo en realizar la aplicación. Deberían primero enviar los perfiles a sus clientes y luego enviar el take home. De no recibir una respuesta serían muy desconsiderados.

Preguntas referidas a las tecnologías puntuales para la posición a la cual aplique.

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Full Stack Developer chez TrueNorth

21 oct. 2024

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 4 semaines. J'ai passé un entretien chez TrueNorth en août 2024

Before taking the technical interview, they gave me home assignment. I did everything on time, then in 10 days I was provided with the feedback that they didn't continue with me because my app doesn't work and doesn't solve what's needed. I checked - my app worked with all necessary validations and requirements. I looked into database of the app - NOBODY EVEN LOGGED IN there (ahaha classic). I asked HR to clarify if it was my feedback or they mixed smth up. She promised to ask the evaluation team, but still after few months no words from them. After such trash evaluation process I just wanted to wish them good luck. Probably I won't be satisfied with such kind of co-workers in case of hiring me.

Implement front + back end applications. Front: React; login\logout; calculator functionality Back: Python\Node js; endpoints for signing in\out, calculations, view history of requests; filters and pagination; rate limitations for API requests; unit and auto tests + deploy everything on AWS

13 juin 2023

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 semaines. J'ai passé un entretien chez TrueNorth en mars 2023

Process: - RRHH Interview - Code Challenge - Technical Interview (Optional) - Client Interview They follow every step that you will be going through and also have great communication giving you feedback in each step. I could describe this process as a great experience

- Background Knowledge - Technical - Problem-solving