Townsquare Media

Recherches associées: Avis sur Townsquare Media | Offres d’emploi chez Townsquare Media | Salaires chez Townsquare Media | Avantages sociaux chez Townsquare Media
      Entretiens chez Townsquare MediaEntretiens d’embauche pour Digital Managing Editor chez Townsquare MediaEntretien chez Townsquare Media

9 juill. 2023
      Amarillo, TX

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 4 semaines. J'ai passé un entretien chez Townsquare Media (Amarillo, TX) en nov. 2020

I went through three rounds of interviews in November 2020. Everything that could have gone wrong (on my end!) went wrong--and each of those three times, the interviewers went above and beyond to make sure I had a fair experience!

What is your editorial experience How do you best communicate?

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Digital Managing Editor chez Townsquare Media

15 juill. 2022
      Cedar Rapids, IA

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 3 semaines. J'ai passé un entretien chez Townsquare Media (Cedar Rapids, IA) en mai 2022

Went through a phone interview and then two rounds of virtual interviews, told I was a strong candidate only to later learn they were going with someone who had "more breadth of experience." No problem, or it wouldn't have been if they actually filled the position. Extremely dishonest company.

Asked about style of management.

14 févr. 2022
      Rockford, IL

J'ai postulé via la recommandation d'un employé. Le processus a pris 5 semaines. J'ai passé un entretien chez Townsquare Media (Rockford, IL) en févr. 2022

Long interview process, but they truly pick the best! Very kind people who genuinely want to get to know you. You can tell they enjoy their jobs. Any question I had was answered very quickly and respectfully.

- Why are you interested in Townsquare? - Why did you choose the (city) market to work in? - Describe a time where you were in a leadership position.