The Barkery

Recherches associées: Avis sur The Barkery | Offres d’emploi chez The Barkery | Salaires chez The Barkery | Avantages sociaux chez The Barkery
      Entretiens chez The BarkeryEntretiens d’embauche pour Dog Groomer chez The BarkeryEntretien chez The Barkery

Entretien pour Dog Groomer

13 mars 2018
      Tewksbury, MA

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 2 jours. J'ai passé un entretien chez The Barkery (Tewksbury, MA) en févr. 2018

There will first be a one on one interview, then a working interview pending she wants to hire you, scheduled a few days later. She will ask you questions (prefacing that it's technically illegal to ask) such as: "Are you religious?" and "Do you have a kid or plan on having one anytime soon?". You will be offered either commission or hourly. Hourly pay is dismal. She actually told me she had a "reputation", and went through almost "20" groomers last year. She told me she is totally open o any suggestions or concerns, but the second you mention anything to her, she becomes agitated, or totally dismisses it.

I know I shouldn't ask you this, but are you religious? I need someone that can work on Sundays. Do you have any kids or plan on becoming pregnant soon?

Would you liked to be paid commission or hourly? I would choose hourly, personally,