Terra Guidance

Recherches associées: Avis sur Terra Guidance | Offres d’emploi chez Terra Guidance | Salaires chez Terra Guidance | Avantages sociaux chez Terra Guidance
      Entretiens chez Terra GuidanceEntretiens d’embauche pour Wellsite Geologist/Mudlogger chez Terra GuidanceEntretien chez Terra Guidance

Entretien pour Wellsite Geologist/Mudlogger

3 oct. 2022
      Offre refusée

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Terra Guidance en sept. 2022

Applied, got contacted 5 days later, interviewed via teams, no real technical questions aside from "describe mudlogging in your own words" it was largely questions tat would be applicable to living on site / dealing with long shifts.

would you rather be dust in the wind or a plant with roots? do you have any mud logging expirence? what percent of people do you think would steal 10$ worth of supplies per month? if we asked you to train someone would you feel we were taking advantage of you? if you had time off, and we needed you to cover a rig, would you be willing to work several weeks in a row without going home? what is your greatest accomplishment? what are some concerns you might have with living on site at a rig? would you have difficulty staying focused for 12 hour shift? if you had to send us a video of you performing karoke what song would you chose?