TaskUs

Recherches associées: Avis sur TaskUs | Offres d’emploi chez TaskUs | Salaires chez TaskUs | Avantages sociaux chez TaskUs
      Entretiens chez TaskUsEntretiens d’embauche pour Corporate Trainer chez TaskUsEntretien chez TaskUs

Entretien pour Corporate Trainer

5 avr. 2018
      Corpus Christi, TX

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez TaskUs (Corpus Christi, TX) en avr. 2018

Found multiple listing on Indeed.com for this company. That should have been the BIG CLUE. Put in my resume and app online. As part of it, had to take a typing test (!) and answer a bunch of pre-interview questions. Got a call the next day! BIG CLUE #2. Interviewer clearly did not have my information in front of her b/c she asked me several questions that I had detailed on my resume & the pre-interview questions I sent AND then continually sounded surprised at the responses I gave. I have a Master's and fourteen years experience and she offered me $14.00 per hour salaried. ARE YOU KIDDING ME? To relocate to San Antonio & live there, this company wants to pay $14.00 an hr. salary? I can make more than that entry-level at Buc-ee's! If you have a degree and any years of experience, don't waste your time applying here.

What drew you to want to apply to our company? Describe the last time you made someone happy. How many years of experience do you have? What kind of salary were you looking for? What do you like best about your current position? What do you like least?

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Corporate Trainer chez TaskUs

Entretien pour Corporate Trainer

26 févr. 2024
      Indore
      Entretien difficile

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris plus d'une semaine. J'ai passé un entretien chez TaskUs (Indore) en mai 2022

interview process is nice and related to experience. Overall i had wonderful experience Hr is also supportive and cleared all the doubts and wonderful experience. I will recommend every one to be a part of interview process

Interviewer asked Tell something about yourself