2y
Beste,
We vinden het jammer dat u dit gesprek zo ervaren hebt. Dit is zeker niet onze intentie.
We beseffen dat we in de 2de ronde scherpe vragen durven te stellen. Dit is absoluut niet om neerbuigend te zijn ten opzichte van kandidaten maar zal eerder zijn om een helder beeld te krijgen van het profiel van de kandidaat: wat is zijn/haar persoonlijkheid, wat zijn zijn/haar drivers, hoe gaat hij om met situaties waar je als consultant in terecht komt en wat zijn de analytische vaardigheden.
In die context is een vraag over hoe omgaan met conflict situaties een interessante vraag. Dit is niet om een oordeel te vellen over de situatie maar zicht te krijgen op hoe hij of zij dergelijke situatie aanpakt.
Informatie over de job wordt klassiek uitgebreid toegelicht tijdens de eerste ronde & op onze Careers website. In de 2de ronde hopen we goed voorbereidde kandidaten te zien die al begrijpen wat we doen. Daarom dat er in een 2de ronde minder info wordt gegeven over het eigenlijke werk tenzij de vragen gesteld worden door de kandidaat zelf.
Hopelijk geeft dit antwoord wat meer kadering.
We wensen je veel succes met de zoektocht naar een mooie job!
Mvg,
TAG team