TNB

Recherches associées: Avis sur TNB | Offres d’emploi chez TNB | Salaires chez TNB | Avantages sociaux chez TNB
      Entretiens chez TNBEntretiens d’embauche pour Engineer chez TNBEntretien chez TNB

23 mai 2015
      Kuala Lumpur

J'ai postulé via la recommandation d'un employé. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez TNB (Kuala Lumpur) en juill. 2011

Depends on which position you apply for. For internal transfer, as long as you have strong network then the interview goes smoothly. TNB has the fresh grad programme that can apply through company web site. For experience professional, need go through normal interview

why you want to apply for this position?

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Engineer chez TNB

2 janv. 2026
      Kajang

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez TNB (Kajang) en avr. 2022

1 phase iv process. Basically asking about your experience, and interviewer will generally focussed on confirming your knowledge in the JD. Thus, if you know how to literally explained clearly and make it tally with JD required, in shaa Allah you can ace the process.

Explain to me about quality and define integrity

20 févr. 2019

J'ai passé un entretien chez TNB

Long and tedious with two stages. Consist of one written exam and one interview with the senior engineer. Prepare ahead about company background and position that you are applying for.

What do you think about the future of TNB