Swym (India)

Recherches associées: Avis sur Swym (India) | Offres d’emploi chez Swym (India) | Salaires chez Swym (India) | Avantages sociaux chez Swym (India)
      Entretiens chez Swym (India)Entretiens d’embauche pour Associate Software Engineer chez Swym (India)Entretien chez Swym (India)

16 août 2023
      Bengaluru

J'ai passé un entretien chez Swym (India) (Bengaluru)

Quantitative Aptitude, logical reasoning,5 coding Questions and one common question with subdivision like what is your highest achievement, have you done anything on your own and something like that have been asked

They asked me about my project

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Associate Software Engineer chez Swym (India)

20 mai 2024
      Bengaluru
      Offre refusée
      Entretien difficile

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Swym (India) (Bengaluru)

It was good. the interview was different than what other companies usually had. So it was really interesting. There were no usual reverse a linked list or sort these numbers using this algorithm questions

What projects you have worked on? Explain any one of those projects of your choice

4 août 2023
      Chennai
      Entretien difficile

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 2 jours. J'ai passé un entretien chez Swym (India) (Chennai) en août 2023

1. 10 aptitude mcqs + 5 dsa questions (leet code medium)+ 1 descriptive questions + 10 technical mcqs 2. technical interview based on resume 3. techincal interview / gd to eliminate people 4. only 1 got selected

design a recommendation system for e commerce website