Superloop

Recherches associées: Avis sur Superloop | Offres d’emploi chez Superloop | Salaires chez Superloop | Avantages sociaux chez Superloop
      Entretiens chez SuperloopEntretiens d’embauche pour Indirect Channel Sales & GTM Manager chez SuperloopEntretien chez Superloop

Entretien pour Indirect Channel Sales & GTM Manager

27 mars 2025

J'ai passé un entretien chez Superloop

I'll make this pretty simple, don't waste your time interviewing with this company. I had one phone screening interview in which I was told I would hear back in a couple of days (I didnt). I then followed them up to be told that the hiring manager was sick and again told they would let me know (they didnt). I then followed up a third time to be told that they where on second round interviews and that the HR person was sick. Zero accountability zero respect and 100 % cowards

Dont waste your time with this company